fbpx
RGB Studios

Υπηρεσίες

ΓΥΡΙΣΜΑ

Στην RGB Studios επιζητούμε διαρκώς την πρόοδο και γι'αυτό μας αρέσουν οι προκλήσεις. Η ομάδα μας αναζητά νέες γνώσεις, νέες ιδέες και καινοτόμα concepts για να κάνει πραγματικότητα το όραμα κάθε δημιουργού. Απόδειξη όλων αυτών είναι η πληθώρα των projects που έχουμε φέρει εις πέρας στη διάρκεια αυτής της πορείας: συνεργασίες με τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ, OTE TV, Alpha, EBU), κάλυψη αθλητικών διοργανώσεων (Oceanman, Freeride World Tour, Acropolis Rally), εταιρικές διοργανώσεις, μουσικο-χορευτικές παραστάσεις (Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννης Μαρκόπουλος, John Cleese, Εισβολέας, Arc for Dance Festival), ντοκυμαντέρ, καθώς και θεατρικές παραστάσεις. Επίδαυρος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, ΚΠΙΣΝ, καθώς και πολλές πόλεις του εξωτερικού είναι οι τοποθεσίες που λάβει χώρα πολλά από τα παραπάνω events. Αισθανόμαστε περήφανοι, καθώς πάντοτε με σεβασμό έχουμε εργαστεί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αυτό έχουν συντελέσει οι κάμερες 4K, 6K, ο κινηματογραφικός εξοπλισμός, οι φακοί, τα φώτα τελευταίας τεχνολογίας, τα μακενιστικά, ο ηχητικός εξοπλισμός που διαθέτουμε και χειρίζονται εξειδικευμένα, αλλά ταυτόχρονα νέα πρόσωπα.

Τεχνική Επεξεργασία

Γνωρίζουμε πως η επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση. Πληθώρα μηχανημάτων όπως BetaSP VTRs, Beta Digital VTRs, DVCPRO 25/50, VHS, VTRs, miniDV, High8, Super8 mm, 8mm, καθώς και μηχανήματα ήχου μας δίνουν τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε οποιοδήποτε υλικό, διαφυλάσσοντας πολύτιμο αρχειακό υλικό αλλά και εξυπηρετώντας τις ανάγκες σύγχρονων δημιουργών.

Studio

Στην RGB Studios διαθέτουμε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο 30τ.μ. και έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Φώτα, μακενιστικά, green screen, σκηνικά και props προσδίδουν στον χώρο τον κατάλληλο χαρακτήρα για την εξυπηρέτηση του εκάστοτε concept.

Παραγωγή - Εκτέλεση

Η εμπειρία σε πλήθος τηλεοπτικών και κινηματογραφικών εργασιών μας καθιστά πλέον ικανούς να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου όλα τα στάδια ακόμη και του πιο απαιτητικού project: pre-production, production, post-production. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται με στόχο την πραγμάτωση του οράματος κάθε πελάτη. Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουγική συνεργασία. Είμαστε εδώ για να ακούμε τις ανάγκες σας, βρίσκοντας λύσεις και εξερευνώντας νέα μονοπάτια. Έτσι, από την αρχική ιδέα έως το τελικό προϊόν είμαστε εδώ, παρέχοντας τις γνώσεις και τα κατάλληλα μέσα, με στόχο την εύρεση της κατάλληλης στρατηγικής για δώσουμε ζωή στην ιστορία σας.

Post Production

Όλα ξεκίνησαν εδώ...ένα από τα σημαντικότερα στάδια της παραγωγής του τελικού προϊόντος είναι αυτό του post-production. Μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μοντέρ, γραφιστών, τεχνικών εικόνας και ήχου στελεχώνουν αυτό το σύνθετο και απαιτητικό τμήμα στη διαδικασία παραγωγής. Η εμπιστοσύνη και η συνεργασία είναι οι άξονες πάνω στους οποίους εργαζόμαστε για να δώσουμε ζωή στην ιδέα σας.

Ενοικίαση Εξοπλισμού

Το rental house της RGB Studios δημιουργήθηκε ώστε να καλύψει ένα πλήθος επαγγελματιών του χώρου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά και κάθε ανάγκη που γεννά η εποχή, με αξιόπιστο εξοπλισμό ευρείας γκάμας.

Live Streaming

Τώρα περισσότερο από ποτέ οι αλλάγες στην αγορά φέρνουν σε πρώτο πλάνο τα live broadcasts. Μουσικές παραστάσεις, ειδησεογραφικές εκπομπές, webinars, συνέδρια, αθλητικές διοργανώσεις και όχι μόνο, είναι μερικά από τα projects που έχουν υλοποιηθεί από την ομάδα της RGB σε βάθος εξαετίας. Έτσι, μια online exclusive εμπειρία γίνεται προσιτή σε κάθε χρήστη. Είτε μέσα απο τα social media είτε μέσω δορυφορικής μετάδοσης, με τον κατάλληλο εξοπλισμό για πολυκάμερα γυρίσματα με τηλεσκηνοθεσία, εγγυόμαστε για ένα άρτιο αποτέλεσμα σε άριστη ποιότητα.

PRODUCTION
TECHNICAL PROCESSING
Studio
PRODUCING
Post Production
Live Streaming
Rental House

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Η Εταιρεια

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

38 χρόνια

Η RGB Studios είναι γνωστή στον χώρο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας από το1985 . Από τότε μέχρι και σήμερα, η εταιρεία με σταθερά βήματα λειτουργεί και αναπτύσει τις δραστηριότητες της στο πεδίο της τηλεοπτικής παραγωγής, έχοντας μια πολύπλευρη δραστηριότητα σε τομείς όπως ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, video clips, καλύψεις πολυκάμερων παράγωγων και όχι μονο. Το 2004 η εταιρεία αλλάζει μορφή και μπαίνει πιο δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης. Η RGB Studios μετατρέπεται σε μία καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής έχοντας στην διάθεση της ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σουίτες μοντάζ, color correction και τμήμα graphics, εγκαταστάσεις γυρισμάτων και ηχογραφήσεων in house, καθώς και έμπειρο προσωπικό υποστηρίζοντας ένα project από την αρχική ιδέα έως το τελικό τηλεοπτικό προϊόν. Επιπλέον η εταιρεία δίνοντας βαρύτητα στο οπτικό αποτέλεσμα, επενδύει σε εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας, ανανεώνοντας τακτικά τα μηχανήματα που πραγματοποιεί τα γυρίσματα της, ενώ επενδύει και στην επιμόρφωση των συνεργατών της στις νέες τεχνολογίες που αφορούν τον κλάδο. Συνεργασίες με την ΕΡΤ, τον ΟΤΕ TV, το MAD TV, είναι μόνο μέρος του βιογραφικού της RGB Studios, για τηλεοπτικό πρόγραμμα (καθημερινές και εβδομαδιαίες σειρές) και για μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ. Σημαντική επίσης για την εταιρεία ήταν και η 2 ετής συνεργασία αυτής με το κανάλι της ΕΡΤ, ως εξωτερικό προμηθευτή υπηρεσιών μοντάζ στις εγκαταστάσεις μας. Το όραμα της εταιρείας για την φετινή χρονιά είναι η δημιουργία μίας τηλεοπτικής σειράς μυθοπλασίας, καθώς πιστεύουμε ότι η διαφορετική οπτική και η φρέσκια ματιά είναι αυτό που χρειάζεται η τηλεόραση.